МОДЕЛИ на Suzuki | НОВИНИ ЗА Suzuki | ИСТОРИЯ НА Suzuki

Снимки: Suzuki представи новото поколение 2011 Swift Suzuki представи новото поколение 2011 Swift

От централата на Suzuki публикуваха официални снимки с техническа информация за новото поколение на компактния Swift. Фотографиите напълно разкриват екстериора и интериора на миниавтомобила, който... вижте още »
Снимки: Suzuki Kizashi получи спортен пакет Suzuki Kizashi получи спортен пакет

Снимки: В Женева Suzuki ще покаже версията на Kizashi за Европа В Женева Suzuki ще покаже версията на Kizashi за Европа

Снимки: Suzuki разкри концептуалния R3 Concept в Делхи Suzuki разкри концептуалния R3 Concept в Делхи

Наред с Honda и Toyota, и Suzuki показа нещо ново по време на индийското автоизложение. Това е компактен MPV прототип, наречен R3 Concept и е създаден в Индия. Разполага с шест седалки и е измислен и ... вижте още »
Снимки: Suzuki подготвя новият Swift Suzuki подготвя новият Swift

След като показа луксозния седан Kizashi, фирмата започна работа върху новото поколение Swift. Хечбека с пет врати е бил заснет по време на тестове в Германия. Все още автомобила е покрит с тежка маск... вижте още »
Снимки: Започнаха продажбите на Suzuki Kizashi в Япония Започнаха продажбите на Suzuki Kizashi в Япония

Официално японския производител на автомобили стартира продажбите на седана Kizashi на пазара в Япония. На този етап, не е ясно, дали големят седан ще се продава на европейския пазар. Но е сигурно, че... вижте още »
Снимки: Токио 2009: Нова версия на Suzuki SX4 Токио 2009: Нова версия на Suzuki SX4

По време на автосалон Токио 2009, японския производител представи моделът си SX4, само, че с горивни клетки. Технологията на горивните клетки е доставена от General Motors, партньор на Suzuki в доста ... вижте още »
Снимки: Токио '09: Дойде времето и за хибриден Swift Токио '09: Дойде времето и за хибриден Swift

Автомобилен Салон Токио 2009 ще бъде мястото, където Suzuki ще представи хибридна версия на своя компактен автомобил - Swift. Най-успешният модел на японската компания се е снабдил с модерна плъг-ин т... вижте още »
Снимки: Suzuki представя новият SX4 Suzuki представя новият SX4

Преди няколко месеца, от японската компания съобщиха, че съвсем скоро ще представят фейслифт версията на SX4 в завършен вид. Ето, че сега разполагаме с първите официални снимки на модернизирания автом... вижте още »
Снимки: Първи официални снимки - Suziki Kizashi! Първи официални снимки - Suziki Kizashi!

Ден преди официалната премиера на автомобила, се появиха и първите снимки на серийния Suzuki Kizashi. За сега, в колата серийно ще се монтира агрегат от обем 2,4-литра DOHC задвижван от четири цилиндъ... вижте още »
Марка:
Модел:
Мощност:
Тип двигател:
Година(от):
Година(до):
Цена(от):
Цена(до):
Платена реклама

  АВТО НОВИНИ
АВТО ОБЯВИ